Chef στην κουζίνα σας, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 63 κύκλος 02
Το Σάββατο 17 Μαΐου, ο Βαγγέλης ξεκινάει με φαρφάλες με κοτόπουλο και σάλτσα με ντομάτα και βότκα. Συνεχίζει με λεμονομουσταρδάτο χοιρινό κατσαρόλας και πηλειορίτικα χόρτα με αβγά, ένα από τα πιο νόστιμα παραδοσιακά πιάτα της ελληνικής κουζίνας. Στη συνέχεια, φτιάχνει μία ιδιαίτερη τάρτα με 4 τυριά και ξερά φρούτα, ενώ το επεισόδιο κλείνει γλυκά με μπουγάτσα ταψιού με κρέμα σοκολάτας, μία λιχουδιά για μικρούς και μεγάλους.