Chef στην κουζίνα σας, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 64 κύκλος 02
Την Κυριακή 18 Μαΐου, πρώτη συνταγή είναι οι γραβιερόπιτες με σφολιάτα και απίθανη κρεμώδη γέμιση. Ακολουθεί νοστιμότατο παστίτσιο, αλλά και μοσχαρίσια μπριζόλα με σάλτσα chimichurri με τηγανητές γλυκοπατάτες. Στη συνέχεια, ο chef φτιάχνει την πιο εύκολη και νόστιμη γαριδομακαρονάδα και στην ώρα της ζαχαροπλαστικής, ετοιμάζει ένα δροσερό Cheesecake γιαουρτιού με σιρόπι φράουλας.