Chef στην κουζίνα σας, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 77, κύκλος 02
Ο chef ετοιμάζει ένα ιδιαίτερο λευκό σαγανάκι γαρίδας και με αυτό φτιάχνει και μία σάλτσα για να τη σερβίρει με σπαγγέτι. Μαγειρεύει χοιρινές μπριζόλες στην κατσαρόλα με βλίτα και λιαστές ντομάτες, ένα καλοκαιρινό πιάτο γεμάτο γεύση και αρώματα και σερβίρει μία γλυκιά τάρτα τζιαντούγια, με σοκολάτα και φουντούκια. Στη συνέχεια, ταξιδεύουμε στην Ασία για βιετναμέζικα σπρινγκ ρολ που ίσως είναι τα νοστιμότερα του κόσμου. Το επεισόδιο κλείνει με σαλάτα με χαλλούμι και ψητά ροδάκινα, με όλα τα αρώματα του καλοκαιριού.