100 γρ. σοκολάτα γάλακτος 40% κακάο VALRHONA τεμαχισμένη σε μικρά κομμάτια
100 γρ. σοκολάτα 66% κακάο VALRHONA τεμαχισμένη σε μικρά κομμάτια
500 γρ. φουντούκια ψημένα στον φούρνο
200 γρ. ζάχαρη
50 γρ. ηλιέλαιο
ΕκτέλεσηΖεσταίνουμε τα φουντούκια στον φούρνο στους 150οC ή στα μικροκύματα. Στον κάδο του μπλέντερ ρίχνουμε τα ζεστά φουντούκια, προσθέτουμε τη σοκολάτα, τη ζάχαρη και το λάδι και πολτοποιούμε πολύ καλά για αρκετή ώρα, μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά και γίνει μια πάστα. Για να διευκολυνθούμε μπορούμε να ρίξουμε τα υλικά σε δυο ή και σε τρεις δόσεις. Αδειάζουμε σε ένα βάζο.