600 γρ. σοκολάτα 66% κακάο VALRHONA τεμαχισμένη
400 γρ. κρέμα γάλακτος 36% λιπαρά ARLA
80 γρ. μέλι
220 γρ. κράνμπερις
220 φιστίκια Αιγίνης
220 γρ. φρούτα γλασαρισμένα
100 γρ. αμύγδαλα λευκά ελαφρώς καβουρδισμένα στο φούρνο
ΕκτέλεσηΖεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος. Μόλις αρχίσει να παίρνει βράση, αποσύρουμε και την αδειάζουμε πάνω από την τεμαχισμένη σοκολάτα. Ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει η σοκολάτα. Προσθέτουμε το μέλι, τα κράνμπερις, τα φιστίκια, τα αμύγδαλα και τα γλασαρισμένα φρούτα. Βάζουμε μεμβράνη στο εσωτερικό μίας στρογγυλής φόρμας του 1½ κιλού. Αδειάζουμε το μείγμα στη φόρμα. Τοποθετούμε στο ψυγείο έως ότου το μείγμα σφίξει. Όταν παγώσει, ξεφορμάρουμε.