Υλικά για τα μαριναρισμένα κολοκυθάκια:
Υλικά για το dressing:
Υλικά για τη σαλάτα:
Ετοιμάζουμε τα κολοκυθάκια. Σε μπολ ανακατεύουμε το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού, το μπούκοβο, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Κόβουμε τις άκρες απ΄τα κολοκυθάκια και τα κόβουμε σε πολύ λεπτές φέτες κατά μήκος, με τη βοήθεια peeler. Τα προσθέτουμε στο μπολ με τη μαρινάδα, ανακατεύουμε απαλά και βάζουμε στο ψυγείο για 10 λεπτά.
Ετοιμάζουμε το dressing. Σε άλλο μικρότερο μπολ χτυπάμε με σύρμα το Hummus με πιπεριές Φλωρίνης ΥΦΑΝΤΗΣ, τη μουστάρδα, το ελαιόλαδο, το χυμό & το ξύσμα λεμονιού και το νερό μέχρι να έχουμε ρευστό dressing.
Για να ετοιμάσουμε τη σαλάτα κόβουμε το iceberg, το αγγούρι και την πιπεριά, περιχύνουμε με το dressing, πασπαλίζουμε με το σουσάμι και ανακατεύουμε απαλά. Προσθέτουμε από πάνω τα μαριναρισμένα κολοκυθάκια και σερβίρουμε τη σαλάτα μας αμέσως.