Σύντομη περιγραφήΗ Madame Ginger φτιάχνει μπιφτέκια στον φούρνο λεμονάτα με πατάτες, αγκινάρες και σος μουστάρδας.
ΥλικάΥλικά για τη σος μουστάρδας:
- 100 ml ελαιόλαδο
- 2 κ.σ. μουστάρδα
- 50 ml λευκό κρασί
- 3 σκελίδες σκόρδο, πολτοποιημένες
- ξύσμα και χυμό από δύο λεμόνια
- 2 κ.σ. κάπαρη, ψιλοκομμένη
- 1 κ.γλ. ξερή ρίγανη
- ½ κ.γλ. ξερό θυμάρι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Υλικά για το ταψί:
- 1 κρεμμύδι ξερό, κομμένο σε μεγάλα κομμάτια
- 750 γρ. πατάτες baby, κομμένες στη μέση
- 500 γρ. Αγκινάρες Μπάρμπα Στάθης
- 4 esti® plant-based burger
- αλάτι & φρεσκοτριμμένο πιπέρι
ΕκτέλεσηΕτοιμάζουμε τη σος μουστάρδας ανακατεύοντας καλά όλα τα υλικά σε ένα μπολ.
Σε ένα μεγάλο ταψί βάζουμε τα κρεμμύδια, τις πατάτες και τις Aγκινάρες Μπάρμπα-Στάθης, αλατοπιπερώνουμε, περιχύνουμε με τη σος μουστάρδας και ανακατεύουμε καλά.
Κλείνουμε το ταψί με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε στους 200°C στις αντιστάσεις για 45 λεπτά. Βγάζουμε το αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για 10-15 λεπτά ακόμα. Προσθέτουμε τα esti® plant-based burger και ψήνουμε για 15 λεπτά ακόμα.