Chef στην κουζίνα σας, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 73, κύκλος 02
Την Κυριακή 22 Ιουνίου, ο Βαγγέλης Δρίσκας ετοιμάζει μεξικάνικα tostadas με κοτόπουλο και σάλτσα τσένταρ, ενώ προτείνει και μία εκδοχή για έναν πιο ελαφρύ και πεντανόστιμο μουσακά. Ζυμώνει και ψήνει φοκάτσια, το ιταλικό ψωμί που λατρεύουν μικροί και μεγάλοι και φτιάχνει στο λεπτό απίθανα τραγανά σνίτσελ με μουσταρδόμελο και πατατοσαλάτα. Στην ώρα της ζαχαροπλαστικής, σερβίρει κλαφουτί με κεράσια, την γαλλική κερασόπιτα.